Leírás

Ideje átlátni a káoszon! Minden ami poén, minden ami botrány, minden ami aktuális...egyszóval minden ami élet!

Utolsó kommentek

Áprilisi tréfarépa, avagy fészekrakó program nyulaknak!

2014.04.14. 20:26 Lö Macaróni

Húúúúsvét!

Eljő a pénz, pálinka, és piros tojás magyar ünnepe, eközben Jézus a világra letekintve azt mondá: aztak...a!

Hát az a sanda gyanúm van, hogy nem erre szerződött...

Mer hogyan is ünnepli az ember Jézus megfeszítésének évfordulóját:

Világszerte idióták ezrei feszíttetik magukat keresztre, hogy családjaiknak egészséget és szerencsét hozzanak, vagy csuklyával a fejükön felvonulnak miközben magukat ostorozzák (szó szerint), és nem riadnak vissza a töviskoszorú viselésétől sem.

Nem is értem miért tiltakoznak a Vatikánban ez ellen... -.-"

Az már csak hab a tortán, hogy Nagypéntek címszó alatt tilos húst enni, bár ezt a békát még lenyelem...

Mi magyarok szelídebben "ünneplünk":

Se kereszt, se ostor, se tövis (max. ha részegen megölelünk egy rózsabokrot), ezzel szemben sonkafesztivál, piros tojás melyet a nyuszi tojt ki és hoz mindenféle színben, valamint olyan magas pálinkakoncentráció a levegőben, hogy már a szokásos reggeli ásítás miatt is pattanna a jogsi két évre...

Nem beszélve arról, hogy a lányoknak mit kell kiállniuk...nem elég, hogy minden évben olyan már-már trágár verseket szavalnak nekik, hogy az ajtóra kellene kirakni a 18-as karikát, még nyakon is borítják őket mindenféle bűzt árasztó kölni címszó alatt eladott trágyalével...persze vannak akik szóda- vagy sima mézédes csapvízzel megússzák és a szerencsések valóban kellemes illatot árasztó valódi kölnivel kerülik el az elkerülhetetlen elhervadást.

Hát csajok kapaszkodjatok! Jön a világot megváltó szódásüveg értetek! MUHAHAHAHAHAHA

 

Így a végére leszögezném, hogy nem ítélem el a hívő embereket sem a vallás bárminemű megnyilvánulását, csupán realista szemmel nézek a világra. Ha írásommal valakinek a lelkébe tapostam, szívem mélyéről kérek az illetőtől bocsánatot..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eldobomazagyam.blog.hu/api/trackback/id/tr936035793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása